Termékeink  
Termékeink  
Kosár
A kosár jelenleg üres
Top termékek
Tractive GPS nyömkövető kutyák szám...
Macska nyomkövető - GPS nyomkövető ...
Tractive GPS XL nyömkövető nagytest...

Dogtra Pathfinder GPS nyomkövető és kiképző nyakörv

Rendelhető
Gyártó: Dogtra
Termékkód: 72-D1030
185.500 Ft bruttó
( 146.063 Ft + 27% ÁFA)
Kosárba
db

Dogtra Pathfinder GPS nyomkövető és kiképző nyakörv - Magában foglalva a Dogtra legendás minőségét, a Pathfinder komoly kutyakiképzők és tulajdonosok számára ajánlott, akik a legtöbbet kívánják kihozni vadász, munka vagy verseny kutyáikból.

A Pathfinder készülék összeköti a GPS és az e-nyakörv technológiát az Ön okostelefonjával, így biztosítva egy sokkal praktikusabb és interaktív módszert kutyája nyomkövetéséhez, felügyeletére és képzéséhez. A gyors reagálású nyomkövető & kiképző rendszer lehetővé teszi akár 21 kutya vagy Pathfinder felhasználó nyomkövetését, helyzet megosztását, követéstörténet megtekintését/mentését, illetve lehetőség nyílik szerkeszthető virtuális kerítés átlépése esetén, riasztás létrehozására. A hihetetlen gyors, 2 másodperces frissítési sebességével és a kiváló nagyítási képességével, a Pathfinder nyomkövető pontos és részletes információt nyújt a kutya környezetéről.

Használat közben nincs szükség telefonos adatforgalomra. Első használat előtt töltse le az ingyenes app-ot és térképet, majd használja telefonját offline módban. Más GPS nyakörves rendszerekkel szemben, nem kell extra navigációs csomagot megvásárolni.  A készülék kompatibilis a Google (normál, műholdas és domborzat) es az OpenStreetMap Outdoor térképpel.

Kompatibilis Rendszerek/Telefonok:
Apple: iOS 8.1 vagy felette, iPad 3 és felette
Android: 4.3 és felette

Megvásárlás előtt érdemes letölteni az applikációt, ebből kiderül, hogy az Ön készüléke alkalmas-e a használatára.


A Pathfinder teljes e-nyakörv funkciókkal rendelkezik, beleértve a Pillanatnyi és Folyamatos elektromos stimulációt és sípoló hangjelzést. Az e-nyakörv funkciók kikapcsolhatóak, felhasználó kívánsága szerint.


Okostelefonos GPS nyomkövetés és kiképzés (nincs adatforgalom)Teljes e-nyakorv funkciók, mint Pillanatnyi és Folyamatos stimulációHangjelzésRészletes Google Maps normál,műholdas és domborzat térkép nézetOffline map üzemmód. (nincs telefonos adatforgalom)Hihetetlen gyors, 2 másodperces GPS frissítésnek köszönhetően kiválóan  pontos helyzetmeghatározásKompasz mód (jelzi a kiválasztott kutya irányát és távolságát)Tracking only – csak nyomkövetés mód (elektromos stimuláció, illetve hang nem érhető el)Virtuális kerítés és riasztás, szerkeszthető határokkal és riasztás móddalKönnyen kivitelezhető a kutyák vagy a felhasználó helyzetmegosztása más felhasználókkal21 kutyáig és/vagy Pathfinder használóig bővíthető (plusz GPS nyakörv vásárlásával)Ikonok Jelzik a kutya állapotát: Vadat áll, Fut, Pihen, Ugat stb.GPS e-nyakörv állapota jelzése a telefonon (Gyenge jel, Kapcsolat megszűnt, Gyenge akkumulátor)Követéstörténet megtekintése telefonon vagy számítógépen15 km-es rálátásos maximális hatótávolság1-100-ig állítható pontos stimulációs szint, kutyánként egyénileg beállíthatóVízálló GPS Vezérlő és GPS e-nyakörvGyors töltésű, nagy kapacitású Li-Polymer akkumulátorokTestre szabható értesítések a kutya mozgásáról (pop-up üzenet, hang vagy rezgés)

Termék ajánlása
Kérjük adja meg az alábbi ellenőrző kódot!
Ha nem olvasható, kattintson a kódra, hogy újat kapjon.
Belépés